top of page

Mijn droom? Een eigen school.

Enkele jaren geleden werkte ik als instructeur Nederlands voor anderstaligen. In één van mijn lessen ging het over dromen die mijn cursisten koesterden. Waar droomden ze van? Hoe zouden ze hun dromen werkelijkheid maken? Want bij elke droom hoort een plan. Dreams don’t work unless you do.

Toen een cursist mij vroeg wat mìjn droom dan was, stond ik met mijn mond vol tanden. Ik had eigenlijk geen idee. Onderweg naar huis draaiden mijn gedachten op volle toeren. Wat wilde ik in mijn leven bereiken? Wat was mijn doel? De volgende dag kwam ik in de klas en zei ik vol energie:


“Mijn droom? Een eigen school.”


#schoolorganisatie #leiderschapsontwikkeling #managementcoach #schoolleider #schooldirecteur #directeur #stafmedewerker #beleidsmedewerker #onderwijs #basisonderwijs #lageronderwijs #kleuteronderwijs #lagereschool #kleuterschool #leerkracht #juf #meester #toekomstigeschoolleiders #leiderschapsvaardigheden #marketingmanagement

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page